Gå til innholdet
 
Aktuelt

Frokostmøte på Litteraturhuset onsdag 3. juni 2015

b_8197_4076

HR-huset inviterer avgangsstudenter fra HR-studiet på Markedshøyskolen i Oslo til å presentere utvalgte bacheloroppgaver. HR Direktør i Gjensidige Forsikring ASA, Per-Espen Magnussen, deler erfaringer fra utarbeidelse av ny HR-strategi, og bidraget de har fått fra HR-studentene i dette arbeidet. Benytt sjansen til å bli oppdatert på fersk HR-kompetanse, og få tips til hvordan teorien kan anvendes i praksis. 

Tid:  Onsdag 3. juni 2015, kl. 08.30-10.30. Lett frokostservering fra kl. 08.00
Sted: Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, Oslo

Gratis adgang

Påmelding innen 1. juni via skjemaet under eller på mail til kontakt@hrhuset.no.

Presentasjonene:

Hvordan kan HR bidra til bunnlinjen?

Undersøkelser viser at selskaper som er gode på HR vokser raskere, har bedre lønnsomhet og større verdiutvikling sett mot andre organisasjoner. Fokus på hvordan HR bidrar til bunnlinjen er høyaktuelt. Gjennom studier av utvalgte HR-tiltak i Gjensidige, setter studentene fokus på sammenhengen mellom selskapets virksomhetsstrategi, HR-strategi, måling og resultater på bunnlinjen. Studentenes ferske og teoretiske tilnærming møter erfaring og praksis.

Studentene Marianne Andersen, Elise Skoland Rustad og Jannicke Tharaldsen presenterer resultatene fra undersøkelsen.

 
 

Hva er arbeidsgivers styringsrett i nedbemanningsprosesser?

Utviklingen i samfunnet er preget av en stadig høyere endringstakt. Å ha en omstillingsdyktig virksomhet er et suksesskriterie for å takle disse endringene. Studentene setter fokus på arbeidsgivers handlingsrom og styringsrett i en nedbemanningsprosess; Hvor i prosessen arbeidsgivers handlingsrom ligger og hvordan skape størst mulig handlingsrom.

Studentene Hans Wilhelm Storrøsten og Linda Aker Nylend presenterer resultatene fra undersøkelsen, og vi inviterer til diskusjon rundt temaet. 

Benytt sjansen til å møte andre bransjekollegaer og ta med deg inspirasjon og ny innsikt tilbake på jobb. Vel møtt!