Gå til innholdet
 
Din fleksible HR-partner 

 

Trenger du en midlertidig ressurs eller en rådgiver som bistår deg?

Det har vært en spesiell tid der mange bedrifter nå står overfor mange uforutsette problemstillinger. For noen innebærer det at der man gjerne skulle ansatt nye ressurser eller nøkkelpersoner til viktige prosjekter, så settes dette på hold og kritiske oppgaver får ikke den oppmerksomhet eller kvalitet i leveransene man ønsker. I slike situasjoner kan HR-huset bistå deg på en effektiv måte. 

 

HR-huset tilbyr flere fleksible løsninger 

Vi kan tilby deg akkurat den HR-kompetansen du har behov for i den perioden du trenger det. Vi bistår i konkrete utfordringer enten det er operativt eller strategisk, på kort eller lang sikt. Våre rådgivere har en god forretningsforståelse og bred bransjeerfaring, og en personlig og ydmyk tilnærming. Rett kompetanse til rett tid er vår suksess oppskrift. Vi har leveringsklar og rett kompetanse til ditt behov og i takt med din bedrifts livssyklus.  

 

Vi kan levere erfaringen og nøkkelkompetansen du trenger raskt 

I HR-huset har vi en betydelig base med kompetente og erfarne HR-konsulenter som kan tiltre raskt. Våre konsulenter er blant de beste på sitt fagfelt og har bred erfaring fra de fleste bransjer og fagområder innen HR. Med sin solide erfaring og sitt sterke kompetansegrunnlag setter de seg raskt inn i oppdragets art og din bedrifts behov, enten dere trenger en konsulent på heltid eller deltid, til et kortere eller lengre oppdrag.  

 

Ta kontakt med oss i dag om du vil høre mer om våre løsninger. 

Ønsker du å registrere deg som kandidat og sjekke ut hvilke muligheter som finnes for deg? Les mer og registrer deg her.