Gå til innholdet
 
                    Motarbeider eller Medarbeider?
- hvordan forene forskjellighet og mangfold til en felles kultur 

HR FROKOSTMØTE 27. FEBRUAR 2020 PÅ LITTERATURHUSET

I et arbeidsliv med høy endringstakt og stort mangfold er ledelse og kulturbygging utfordrende. Hvordan kan vi navigere i dette i praksis? Er det mulig å skape rom for forskjellighet og samtidig forenes i en felles kultur?

Vi hadde gleden av å presentere to dyktige og engasjerte foredragsholdere innenfor dette dags aktuelle temaet som delte praktiske råd og erfaringer med oss denne morgenen

 

Halvor Haukerud

Organisasjonsrådgiver og gründer av firmaet Motarbeider. Han har særlig jobbet med relasjons- og samarbeidsbevissthet i sammensatte fagfellesskap. Halvor har også 20 års erfaring som skuespiller, instruktør, manusforfatter og produsent. Halvor Haukeruds foredrag er lærerike, underholdende og fremstår med utstrakt bruk av humor for å øke den enkeltes bevissthet om sin egen rolle i et fellesskap. Utdannet sivilingeniør fra NMBU.
Bilderesultat for halvor haukerud

- Hvor gode er vi til å bruke våre beste egenskaper og hvor gode er vi til å la andre bruke sine
- Hvordan kan forskjellighet brukes til å utfylle hverandre istedenfor å slå beina under hverandre 

Bjørn Arild Wisth

Etter 15 år som strategikonsulent i Europa og Afrika, startet Bjørn Arild Wisth i Nordic Choice Hospitality Group i 2013 som Viseadministrerende direktør. I Nordic Choice har Wisth hatt ansvaret for den overordnede strategiutvikling, digital transformasjon samt profesjonalisere alle sentrale supportfunksjoner som støtter de +200 hotell i hele Norden. Wisth har en Master i Political Science fra Universitet i Oslo og University of Wales.

- Forskjellighetens pris og verdi – fallgruver og suksess historier
- Hvordan dyrke forskjellighet og mangfold parallelt med å implementere en felles kultur