Gå til innholdet
 
Lederskifte i HR-huset
Pressemelding: 

Nåværende daglig leder i HR-huset AS, Elina B. Bjørck, meddelte styret i starten av 2019 at hun ønsket å fratre sin stilling som daglig leder innen utgangen av 2019.  Styret har i løpet av høsten gjennomført en åpen rekrutteringsprosess, der det meldte seg mange og svært kvalifiserte søkere til stillingen.

Det kan nå meddeles at styret har ansatt Tone Odvold som ny daglig leder i virksomheten. Tone har meget solid HR-faglig kompetanse, bl.a. som HR-direktør i flere store norske / nordiske virksomheter, og har også de personlige egenskaper som skal til for å ta over ledelsen av HR-huset AS og selskapets dyktige medarbeidere. Tone tiltrer stillingen 6 januar 2020. 

Både styret i HR-huset AS og de ansatte er glade og stolte over at Tone har takket ja til stillingen som ny daglig leder, og vi gleder oss til å samarbeide med henne i årene fremover.  HR-huset AS feirer i år 10-årsjubileum, og selskapet er i en god utvikling; både omsetnings- og resultatmessig.  HR-huset AS har ambisjoner om en fortsatt positiv vekst og utvikling av selskapets tjenester, og Tone er den rette person til å lede dette arbeidet fremover.

Styret vil takke Elina for hennes store innsats og entusiasme.  Hun var med å etablere HR-huset AS og har i all hovedsak ledet selskapet fra starten av virksomheten i 2009 og til i dag. Elina vil fortsette i HR-huset AS i en periode på ca 6 måneder – i en faglig rolle som seniorkonsulent (på deltid).

Vi gleder oss til å få Tone ombord og ønsker henne hjertelig velkommen!

Oslo, 7. november 2019

Styret i HR-huset AS