Gå til innholdet
 
Ledige HR for Hire-oppdrag

Vi ser etter deg som har erfaring fra en operativ HR-rolle og er ledig for oppdrag!

For våre kunder bemanner vi til midlertidige HR-roller på alle nivåer.
Følg med, både her på hjemmesiden og på LinkedIn - vi holder deg oppdatert på hva som rører seg i HR bransjen. 

Vi har nå disse spennende oppdragene vi skal løse for våre kunder:

Stilling: Rekrutterer 
Bransje/kunde: Offentlig 
Profil: Operativ HR-stilling med fokus på rekruttering og generell lederstøtte. Stillinger det skal rekrutteres til er vitenskapelige og teknisk/administrative stillinger. Må ha erfaring fra det offentlige. Dette er ett års vikariat. 
Klikk her om du er interessert i denne rollen: Rekrutterer

Stilling: Rekrutterer 
Bransje/kunde: Leading engineering staffing provider
Profil: Dedikert og engasjert rekrutteringskonsulent, som har erfaring med rekruttering til tekniske stillinger, gjerne mot energiindustrien. Lede og koordinere rekrutteringsprosesser fra A-Å, i henhold til krav og rammeavtaler. Bygge gode relasjoner med ledere og HR og andre nøkkelpersoner, for å skape gode rekrutteringsprosesser med de beste kandidatene. Aktivt søk og tiltrekking av topptalentene i energisektoren.
Klikk her om du er interessert i denne rollen: Rekrutterer

Stilling: HR-rådgiver
Bransje/kunde: Ledende globalt kompetansehus
Profil: Engasjert og dyktig HR rådgiver til HR team i Oslo.
Foreldrepermisjon med tiltredelse snarest mulig og varighet til rundt juli 2022. Du vil få ansvar for Revisjons avdelingen i Oslo og vil sammen med resten av HR teamet ha et overordnet ansvar for å drive HR prosessene, samt støtte og veilede ledere innen HR relaterte spørsmål. Vi ser etter en person som trives med å jobbe med HR fra A til Å og som motiveres av både operative og mer strategiske oppgaver.
Klikk her om du er interessert i denne rollen: HR-rådgiver

Stilling: HRBP
Bransje/kunde: Oil industry
Profil: Initiativrik, strukturert, resultat og samarbeidsorientert HRBP søkes.
Arbeidsoppgaver: Lederstøtte AML og personalsaker, Bidra i kompetanse og lederutviklingsprosesser, Kontakt med fagforeninger, Sykefraværsoppfølging, Oppdatere og bidra i HR systemer, Bistå i ulike HR prosjekter.
Klikk her om du er interessert i denne rollen: HRBP

Stilling: Senior Rekrutteringskonsulent
Bransje/kunde: Engineering
Profil: Tung/ senior rekrutterer som også har jobbet strategisk og som kan både operativt drive hele rekrutterinsprosessen for selskapene samt utvikle en rekrutterinsstrategi som inkluderer en global plan. Bør ha erfaring fra kunnskapsbedrift., helst fornybar energi eller,olje og gass, industri (engineering). Må ha stor kapasitet og kunne jobbe selvstendig.
Klikk her om du er interessert i denne rollen: Senior Rekrutteringskonsulent

Stilling: HR-konsulent
Bransje/kunde: Motehus
Profil: HR-Konsulent med stor interesse for tekniske løsninger og og ønsker å fordype deg i systemer. Du vil involveres i ulike saksløp og HR-oppgaver tilknyttet både hovedkontoret og kjedene. Utover å være en del av et dedikert HR team, vil du jobbe spesielt tett med lønnsavdeling, IT og ledere for kjeder. Stillingen byr på variasjon og spennende utfordringer og preges at man bør ha en sterk interesse og evne til å utføre et bredt spekter av HR-oppgaver. Dette er et svangerskapsvikariat.
Klikk her om du er interessert i denne rollen: HR-konsulent


Registrer din CV om du er interessert i ett eller flere av  disse oppdragene. Ved å være registrert i vår kandidatbase vil du bli vurdert mot aktuelle oppdrag til envher tid: Registrer CV

Spørsmål? Ta gjerne kontakt for mer informasjon: 

Mathura Yogendran, tlf +47 461 24 112