Gå til innholdet
 
Din dedikerte HR rådgiver

HR-huset tilbyr en fleksibel løsning der du får din dedikerte HR rådgiver.

Du får akkurat den HR-kompetansen du har behov for i den perioden du trenger det. Du får bistand til å løse dine konkrete utfordringer og behov enten det er operativ eller strategisk. Våre rådgivere har en personlig tilnærming, god forretningsforståelse og bred bransjeerfaring.


Dette kan være spesielt aktuelt for deg som:

  • Ikke har en HR funksjon. Du får en dedikert HR ressurs som er en god faglig sparringspartner i alle HR relaterte spørsmål.
  • Har et midlertidig behov for HR kompetanse til å håndtere HR og personalspørsmål, nedbemanning, omstilling eller endring.
  • Er alene på HR. Du får en Senior HR rådgiver som du kan diskutere HR faglige spørsmål og utfordringer med.

Velg mellom ulike løsninger: 

Års- eller månedsavtale

Fast antall avtalte rådgivningstimer som tas ut ved behov. Du får din personlige HR rådgiver som blir godt kjent med deg og din virksomhet, er tilgjengelig når du har behov og bidrar med solid HR faglig kompetanse og erfaring.

 

Timebasert

Ingen forhåndsavtalt oppdragsmengde og en tilgjengelig og kompetent HR rådgiver vil bistå deg i din konkrete problemstilling. Du tar kontakt med oss ved behov.

 

Ta kontakt med Jeanette Mohn tlf. +47 911 38 670 om du ønsker mer informasjon og en uforpliktende samtale rundt ditt behov.

Du kan også sende inn dine kontaktdetaljer nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Din dedikerte HR rådgiver - jeg ønsker å høre mer