Gå til innholdet
 
Rådgivning og lederstøtte

Trenger du eller dine ledere støtte til å håndtere leder- og personalansvaret på en god og kompetent måte? 

Våre rådgivere har lang erfaring innen HR, organisasjon og ledelse og kan støtte deg i ulike prosesser:

 

Rekruttering og onboarding
Vi vet at en feilansettelse kan koste dyrt. Vi kan ivareta hele eller deler av din rekruttering og ansettelse. God onboarding skaper den nødvendige tryggheten for at nyansatte skal mestre arbeidssituasjonen, trives og å fungere effektivt i jobb.

Vanskelige personalsaker og konflikhåndtering
Vi bistår deg i å håndtere ulike personalsaker på en strukturert og profesjonell måte. Vi har lang erfaring, og sammen med deg finner vi riktig tilnærming for det beste resultatet i akkurat din sak. Vi ivaretar både arbeidsgiver og medarbeider og tilstreber en vinn-vinn løsning. Vi følger arbeidslivets spilleregler og sikrer god oppfølging av den enkelte med gjennomprøvet metodikk og verktøy.

Permittering, omstilling eller nedbemanning
Vi er spesialister seg på å gjennomføre store og små endringsprosesser. Vi kan bistå deg, uansett hvilken form for omstilling dere står ovenfor, i hele eller deler av prosessen.

Prestasjons- og talentutvikling
Har du ledere eller medarbeidere som trenger et løft? Coaching er et sterkt virkemiddel når målet er å øke selvbevisstheten, styrke kommunikasjonen, finne motivasjon og retning, identifisere og utvikle styrker og skape atferdsendring. Målet er at dine ansatte skal motiveres til å påvirke egen situasjon og dermed prestere bedre. 

Organisasjonsanalyse
Engasjerte og motiverte medarbeidere er avgjørende for organisasjonens fremgang og resultater. Vi kartlegger arbeidsmiljø, engasjement og trivsel og utarbeider en plan til forberdring og hvordan teamet og organisasjonen kan ta ut sitt fulle potensial.

Kompetansekartlegging
Står du i en større omstilling eller trenger dere å styrke kompetansen og utvikle talentene? Dette krever systematisk kompetansekartlegging. HR-huset har metodikk og verktøy for kartlegging av  kompetanse og oppgaver. Les mer om kompetanseutvikling her.

Etterfølgerplanlegging
Har du oversikt over de forretningskritiske rollene i virksomheten? HR-huset hjelper deg å identifisere, utvikle og forberede talenter som sikrer at dere har talenter som dekker morgendagens behov. 

 

Ta kontakt med Jeanette Mohn tlf. +47 911 38 670 om du ønsker mer informasjon og en uforpliktende samtale rundt ditt behov.

Du kan også sende inn dine kontaktdetaljer nedenfor så tar vi kontakt med deg.

Jeg ønsker en prat om rådgivning og lederstøtte