Gå til innholdet
 
Karriereomstilling og nedbemanning

Å måtte gå fra sin stilling som et resultat av en nedbemanning eller omorganisering kan være en svært krevende prosess. Det kan være vanskelig å se mulighetene rundt neste sving. Vi bidrar til å gjøre veien lettere. HR-huset har veiledet tusenvis av kandidater videre i sin karriere.

Bevisstgjøring - KAN, ER og VIL:

Gjennom nøye kartlegging av kompetanse, egenskaper og drivkrefter definerer vi den enkeltes "Optimale arbeidssituasjon".

Med det som utgangspunkt veileder vi kandidater gjennom jobbsøkerverktøy som CV, søknad, LInkedInprofil osv. Sist, men ikke minst trener vi på intervjusituasjoner noe som gir nyttig læring i jakten på ny jobb. Vi legger stor vekt på personlig merkevarebygging i jobbsøk.

Alle programmer skreddersys og tilpasses til den enkelte. Vi møter hver kandidat der de er og skreddersyr programmene til hver enkelt, avhengig av behov, stilling, alder og situasjon. Vi tilbyr programmer til grupper og individuelt samt i kombinasjon.

Figuren under illustrerer HR-husets metodikk – en systematisk tilnærming til karriereomstillingsprosessen:

Untitled-1

Ta kontakt med Ellen T. Furu på tlf. +47 92087444 eller Nina Solheim på tlf. +47 94510452 for nærmere informasjon.  For Stavangerområdet, ta kontakt med HR-huset Stavanger ved Torhild Kalstø. tlf. +47 93224244

Du kan også legge igjen dine kontaktdata nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Kontaktskjema karriereomstilling

Våre samarbeidspartnere

Vector Smart Object
Wise
Arbora
podiumlogo-ny-negativ
Hvit Grette_Logo_NEG-CMYK-high res(1)

facebook linked in
HR-Huset AS | Sandakerveien 114 b, 0484 Oslo | Postboks 4542 Nydalen, 0404 Oslo
HR-huset Stavanger AS  | Ipark, Prof. Olav Hanssensvei 7A, 4021 Stavanger |  Postboks 8034, 4068 Stavanger
Nettstedkart | Cookies / informasjonskapsler | © | Webdesign og webutvikling: InCreo