Gå til innholdet
 
Våre karriereprogrammer

Vi i HR-huset gir dine medarbeidere god veiledning og støtte i sin vei videre

Vi oppnår resultater gjennom skreddersøm og tett samarbeid med kandidaten. Å imøtekomme de individuelle behov hos den enkelte for jobbsøkerverktøy samt å sette av tid til å jobbe med nettverk er ofte kritisk for å oppnå ny, relevant jobb innen rimelig tid. Vi har et stort nettverk og solid kompetanse i det lokale arbeidsmarkedet.

 

Våre programmer

Karriereprogram, 3 eller 6 mnd:
Gjennom dette karriereprogrammet skal kandidatene lykkes med å håndtere den pålagte yrkesomstillingen, komme frem til en beskrivelse av egen fremtidig optimal arbeidssituasjon og bli en trygg og aktiv jobbsøker.

Effektiv karriereveiledning:
Dette er et intensivt program der kandidatene får konkret, effektiv og personlig veiledning i sin karriereutvikling. De får 4 timers individuell karrierveiledning, der de blir bevisst sin kompetanse og sine personlige styrker og talent.

Executive program:
HR-huset sitt Executive karriereutviklingsprogram er blant Norges mest eksklusive tilbud til toppledere, ledere og utvalgte nøkkelmedarbeidere som er i bevegelse fra en stilling til en annen.
Gjennom et unikt sammensatt program setter vi lederen og nøkkelmedarbeideren i sentrum for en prosess med sikte på en hurtig reetablering i arbeidsmarkedet – i en riktig stilling.

 
Ta gjerne kontakt med Nina Solheim på tlf. +47 945 10 452  for mer informasjon og en karriereprat.

Du kan også sende inn dine kontaktdetaljer nedenfor så tar vi kontakt med deg. 

Jeg ønsker en prat om karriereprogram