Gå til innholdet
 
Våre karriereprogrammer

Vi i HR-huset gir dine medarbeidere god veiledning og støtte i sin vei videre

Vi oppnår resultater gjennom skreddersøm og tett samarbeid med kandidaten. Å imøtekomme de individuelle behov hos den enkelte for jobbsøkerverktøy samt å sette av tid til å jobbe med nettverk er ofte kritisk for å oppnå ny, relevant jobb innen rimelig tid. Vi har et stort nettverk og solid kompetanse i det lokale arbeidsmarkedet.

 

Våre programmer

Karriereprogram, 3 eller 6 mnd:
Gjennom dette karriereprogrammet skal kandidatene lykkes med å håndtere den pålagte yrkesomstillingen, komme frem til en beskrivelse av egen fremtidig optimal arbeidssituasjon og bli en trygg og aktiv jobbsøker

Effektiv karriereveiledning:
Dette er et intensivt program der kandidatene får konkret, effektiv og personlig veiledning i din karriereutvikling. De får 4 timers individuell karrierveiledning, der de blir bevisst sin kompetanse og sine personlige styrker og talent, finner ut hvilke type jobb som passer best for seg, får hjelp til CV og LinkedIn profil og blir den beste utgaven av deg selv på intervjuet. 

Executive program:
HR-huset sitt Executive karriereutviklingsprogram er blant Norges mest eksklusive tilbud til toppledere, ledere og utvalgte nøkkelmedarbeidere som er i bevegelse fra en stilling til en annen.
Gjennom et unikt sammensatt program setter vi lederen og nøkkelmedarbeideren i sentrum for en prosess med sikte på en hurtig reetablering i arbeidsmarkedet – i en riktig stilling.

 
Ta gjerne kontakt med Nina Solheim på tlf. +47 945 10 452  for mer informasjon og en karriereprat.

Du kan også sende inn dine kontaktdetaljer nedenfor så tar vi kontakt med deg. 

Jeg ønsker en prat om karriereprogram