Gå til innholdet
 
                    Motarbeider eller Medarbeider?
- hvordan forene forskjellighet og mangfold til en felles kultur 

VELKOMMEN TIL HR FROKOSTMØTE 27. FEBRUAR PÅ LITTERATURHUSET

I et arbeidsliv med høy endringstakt og stort mangfold er ledelse og kulturbygging utfordrende. Hvordan kan vi navigere i dette i praksis og implementere en felles kulturforståelse? Er det mulig å skape rom for forskjellighet og samtidig forenes i en felles kultur? Vi gir deg praktiske råd og erfaringer, fra to ulike vinklinger:  

 

Halvor Haukerud

Organisasjonsrådgiver og gründer av firmaet Motarbeider. Han har særlig jobbet med relasjons- og samarbeidsbevissthet i sammensatte fagfellesskap. Halvor har også 20 års erfaring som skuespiller, instruktør, manusforfatter og produsent. Halvor Haukeruds foredrag er lærerike, underholdende og fremstår med utstrakt bruk av humor for å øke den enkeltes bevissthet om sin egen rolle i et fellesskap. Utdannet sivilingeniør fra NMBU.

- Hvor gode er vi til å bruke våre beste egenskaper og hvor gode er vi til å la andre bruke sine
- Hvordan kan forskjellighet brukes til å utfylle hverandre istedenfor å slå beina under hverandre 

Bjørn Arild Wisth

Deputy CEO i Nordic Choice Hotels og kommer fra stillingen som partner og administrerende direktør i Hartmark Consulting, et av Norges ledende konsulentselskaper. 14 års erfaring med rådgivning innen forretningsutvikling, strategi og ledelse for norske og internasjonale selskaper. Utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo og University of Wales.

- Forskjellighetens pris og verdi – fallgruver og suksess historier
- Hvordan dyrke forskjellighet og mangfold - parallelt med å implementere en felles kulturforståelse 

Velkommen til en forrykende start på dagen - hold på hatten - vi gleder oss til stor takhøyde og engasjement både fra scenen og salen!