Gå til innholdet
 
Lederutvikling 

Hvordan få ledere som skaper resultater og konkurransekraft?

Vår tilnærming:

Ledertrening - trygge og involverende ledere skaper bedre resultater
Gjennom våre lederprogram får du og dine ledere effektive og praktiske verktøy for å håndtere daglige utfordringer. Det være seg leders ulike roller, lederansvaret, leder som kulturbærer, egen lederidentitet, ledelsesprinsipper, motivasjon og prestasjon, konflikthåndtering, endrings- og relasjonsledelse. Vi skreddersyr programmer tilpasset din virksomhets behov.

 

Leder coaching – bli en trygg og engasjerende leder som utnytter sitt potensial
Leder coaching er for deg som ønsker å utvikle deg til å bli en bedre leder. Coaching er en metode for personlig og profesjonell utvikling, for å få det beste ut av talentet, kunnskapen og potensialet ditt. Bli en bedre utgave av deg selv for den oppgaven du skal løse. Enten det gjelder å få det beste ut av ditt team, styrke ditt gjennomslag, skape god struktur og oppfølging, innovasjon og utvikling eller andre personlige ønsker. 

 

Ny som leder – trygg og raskt inn i ny rolle
Vi støtter deg i din første lederstilling. Gjennom effektive og praktiske lederverktøy, forståelse av lederrollen og egen lederidentitet, blir du tryggere og står sterkere i din nye rolle. Du får nyttig kunnskap i praktisk og operativ ledelse, finner din lederstil og lærer hvordan du bygger tillit blant dine ansatte. Vi skreddersyr program basert på  ditt behov.

 

Konflikthåndtering - håndter konfliktene før de eskalerer
Fra tid til annen oppstår konflikter mellom arbeidstakere eller mellom arbeidstakere og ledere. Å kunne håndtere store og små konflikter er viktig for å sikre et godt arbeidsmiljø, motivasjon, lønnsomhet og reduksjon i produktivitet og kundetilfredshet. Ofte er det ikke konflikten i seg selv som er problemet, men måten vi løser den på. Håndteres  konflikter på en riktig måte, kan det være en kilde til utvikling, læring og tettere relasjoner. Vi bistår i konkrete saker og tilbyr kurs i konflikthåndtering.

 

Ta gjerne kontakt  med Hilde Kårhus tlf +47 982 22 211 for en utviklingsprat og mer informasjon!

Du kan også sende inn dine kontaktdetaljer nedenfor så tar vi kontakt med deg. 

 

Jeg ønsker en prat om lederutvikling