Gå til innholdet
 
Våre samarbeidspartnere

Vi har knyttet til oss solide samarbeidspartnere, lokalt, nasjonalt, nordisk og internasjonalt. Dette gjør oss til en sterk aktør i forhold til kapasitet og kompetanse, og muliggjør skreddersydde leveranser på tvers av grenser. Dette kommer våre kunder til gode, og sikrer høy kvalitet i alt vi gjør.

JobZone Podiumlogo_ny Svart Grette_Logo-CMYK-high res transparent Skjermbilde 2017-10-04 10.51.36 Arbora logoJobzone

er det største norskeide bemanningsselskapet i Norge og har 41 kontorer rundt i landet. Mer enn 2000 medarbeidere jobber for Jobzone hver dag, og i 2015 bisto Jobzone rundt 2000 kunder med over 8000 medarbeidere. Jobzone har en visjon om å være «den beste arbeidsgiver» i bemanningsbransjen, og legger stor vekt på holdninger og verdivalg i arbeidsforholdet.

Podium

er en ledende leverandør av arbeidsmarkedskurs med nærmere 40 kurssteder over hele landet og 180 ansatte/tilknyttede konsulenter. NAV er den viktigste oppdragsgiveren for jobbsøkerkurs og veiledningsprogrammer gjennom Podium. Siden 1991 har Podiums ansatte gjennomført karriereveiledning for tusenvis av kandidater med svært gode resultater.

Wise Consulting

er vår nordiske samarbeidspartner innen HR tjenester og HR for Hire. De er et ledende konsulentselskap innen HR i Norden, med kontorer i Sverige, Danmark og Finland og HR huset er deres samarbeidspartner i Norge. Wise Consulting er en edel av Wise Group. Med profesjonelle, engasjerte og forretningsdrevne konsulenter innen HR, lederutvikling og endringsarbeid skaper de fremgang for sine kunder. Wise ble grunnlagt i 2001 og har siden starten vokst organisk, idag med 100 ansatte

Advokatfirmaet Grette

er vår samarbeidspartner innen AML og arbeidsrettslige spørsmål.  Advokatfirmaet Grette AS består av 75 advokater. Firmaet dekker hele det forretningsjuridiske området. Avdelingen for arbeidsrett og pensjon består av 10 spisskompetente og bransjeorienterte advokater med erfaring fra fagforeninger, arbeidsgiverforeninger, domstol, Arbeidstilsynet og NAV. Grettes arbeidsrettsadvokater jobber meget bredt innen individuell og kollektiv arbeidsrett og pensjon.

Arbora

er vår internasjonale samarbeidspartner bestående av ledende aktører innen endringsledelse, omstilling og nedbemanning og karriererådgivning- nordisk, europeisk og globalt. Arbora er samlet sett et nettverk i over 31 land. Vi har solid fagkompetanse og lokalkunnskap i våre respektive markeder. Samlet kan vi tilby skreddersydde leveranser internasjonalt.